THE GREEN PLAN

HULP BIJ VERDUURZAMEN & PLANTGOED VOOR DE TOEKOMST

Hulp bij verduurzamen

Het maken van een plan, een visie op duurzaamheid en het trainen van je personeel is essentieel om te ‘vergroenen’. Welke stappen zet jij? 

TRAJECTEN EN ADVIES

Je wilt je organisatie verduurzamen maar je weet niet waar je moet beginnen? Je weet niet hoe je het team mee krijgt? Ik help je aan een breedgedragen visie en actieplan of kijk met je mee voor advies.

BOOMING

In 2022 ben ik naast dienstverlening ook gestart met BOOMING. BOOMING speelt in op het tekort aan plantgoed voor (voedsel)bossen in NL. BOOMING plant boompjes op braakliggende terreinen en kweekt ze op tot boompjes van 4 jaar om daarna in de natuur uit te zetten. Wil je een boom kopen? Wil je een boom doneren? Wil je een boom hebben of heb je grond beschikbaar? Laat het weten!

PROJECTMANAGEMENT

Je hebt een duurzaam idee maar geen tijd om door te pakken? Ligt er een vraagstuk waar je een projectmanager voor zoekt? Wil je Co2 reduceren en compenseren? Ik help je verder!

Je greencoach!

Ik ben een gedreven projectmanager die zich heeft gespecialiseerd in duurzaamheid. Ik begrijp de zakelijke kant van het bedrijfsleven en ik bezit de know how om te verduurzamen. Ik help graag bedrijven en particulieren bij de opstart van het verduurzamen, de implementatie en de follow-up. Sinds kort heb ik daarbij ook gespecialiseerd in natuurherstel, voedselbossen en co2 compensatie. Neem gerust contact op om te sparren!

Bel voor een afspraak​ 06-28935850 of mail naar tirsavdlaan@gmail.com

This is a little story about four people named Everybody, Somebody, Anybody, and Nobody. 

There was an important job to be done and Everybody was sure that Somebody would do it. Anybody could have done it, but Nobody did it. Somebody got angry about that because it was Everybody’s job. Everybody thought that Anybody could do it, but Nobody realized that Everybody wouldn’t do it. It ended up that Everybody blamed Somebody when Nobody did what Anybody could have done