BOOMING | Plantgoed voor de toekomst

Plantgoed voor (voedsel) bossen
Booming speelt in op het tekort aan (voedseldragend) plantgoed in NL. Dit terwijl er een groeiend aantal voedselbosinitiatieven is én boeren die de landbouwtransitie aan willen gaan. Het zou zonde zijn als deze goede initiatieven niet van start kunnen wegens gebrek aan bomen.

Bomenhotel
Booming is een snelstartende innovatieve voedselbos boomkwekerij, die braakliggende terreinen tijdelijk inricht tot kwekerij, een ‘ pop-up boomhotel’, waar bomen 4 jaar mogen verblijven. Na 4 a 5 jaar worden de bomen verkocht aan particulieren, bedrijven, scholen, boeren, landgoederen of organisaties om naar hun definitieve standplaats in de natuur of op een erf te gaan. 

Verkoop
Booming werkt het eerste jaar met voor-verkoop van de bomen aan particulieren, organisaties en bedrijven. Een boom kost 50,- euro en is over 4 jaar beschikbaar. Je kunt hem weggeven aan Voedselbosprojecten in de natuur óf zelf komen ophalen voor in je achtertuin. 

Wil jij een boom kopen?
Wil jij een boom doneren?
Heb jij een stukje grond waar ik een bomenhotel op mag plaatsen?
Ben jij een goed initiatief die bomen kan gebruiken?

Laat het weten!

Wil je nu alvast een boom kopen? Klik dan op onderstaande knop die gaat naar de Crowdfundpagina. Binnenkort gaat www.boomingbomen.nl live en kun je daar terecht. 

booming-21
booming-26